11 decembrie – multumesc!

Astazi este 11 decembrie, o zi ca oricare alta. Oare asa sa fie? In primul rand este ziua mamei mele!!! In al doilea rand este o zi care mi-a aratat cat de recunoscatoare sunt!!!Sa incepem cu ziua mamei mele, vreau sa zic ca sunt extrem de recunoscatoare mamei mele ca m-a crescut intr-un mediu atat de frumos. Le sunt recunoscatoare parintilor ca au luptat la propriu pentru binele meu. Le sunt recunoscatatoare ca pentru mine au parasit tara, prietenii, parintii si rudele apropiate si au venit in aceasta tara minunata unde eu am putut sa ma realizez. Le sunt recunoscatoare ca mi-au fost alaturi in orice nebunie a mintii mele am avut. Ca au fost langa mine cand nu m-am simtit ca apartin acestei planete si m-au facut sa ma simt acasa de fiecare daca cand imi pierdeam speranta. Ca au fost acolo cand mi-am unit destinul cu un om minunat, cand am nascut prima data si ca au fost langa mine cand am nascut si a doua oara. Ca au fost langa mine si anul acesta, la cea mai mare provocare din viata mea!! Dragi parinti, va sunt recunoscatoare mai mult decat imi pot eu imagina si mi-as dori sa pot sa fiu pentru copiii mei cel putin ce ati fost voi pentru mine.

Sunt recunoscatoare iubitului meu. Scumpul meu, iti sunt recunoscatoare ca esti langa nebunia mea. Ca atunci cand imi vin idei, ma iei incet si ai rabdare sa treci cu mine prin toate pro si contra pana imi dau seama daca intr-adevar imi doresc sa implementez acea idee. Iti sunt recunoscatoare ca ai fost langa mine la toate incercarile mele de a ma regasi si ca esti langa mine chiar si atunci cand nu stiu cine sunt. Iti sunt recunoscatoare ca ai rabdare sa ma regasesc si sa imi dai timp sa ma pierd. Esti farul meu de pe oceanul vietii si datorita tie imi gasesc drumul catre realitate. Iti sunt recunoscatoare ca ma lasi sa ratacesc si ca de fiecare data cand sunt pe val tu vii langa mine fara a-mi lua vantul din val 😉 Esti un om minunat si sunt recunoscatoare ca acea cineva mi te-a adus in viata mea. Ii sunt recunoscatoare acelei persoane si ma bucur ca a avut ideea minunata sa ne faca cunostinta.

Draga prietenie, iti sunt recunoscatoare ca esti acolo, ca te gasesc in oamenii din jurul meu si primesc din plin iubire si caldura. Ca atunci cand simt ca sunt jos, ca nu am speranta in relatiile umane, tu apari si imi arati ca orice e posibil. Ca oamenii sunt minunati si ca merita sa am credinta ca fieacare om are ceva mai bun de dat maine decat azi. Iti sunt recunoscatoare ca imi oferi momente de intimitate cu cei dragi si de apropiere de suflete umane. Ca imi reamintesti pentru ce am venit pe Paman, imi incalzesti inima in momentele in care ea incepe sa se raceasca si aprizi focul relatiei interumane.

Scumpii mei copii, sunt recunoscatoare pentru ca ati ales familia noastra sa veniti in ea. Va sunt recunoscatoare ca aveti rabdare cu mine si ca imi dati timp sa invat de la voi lectia inocentei. Sunt recunoscatoare ca am provocari zilnice si ma simt ca intrun joc video la sfarsitul fiecarei zile si scopul meu este sa trec la next level 😀 Sunt zile in care reusesc sa trec la nivelul urmatoare si zile in care mor cu gratie iar voi sunteti atat de generosi si imi mai dati o viata in care sa pot face toate provocarile. Va sunt recunoscatoare ca viata mea este colorata cu voi in ea si simt emotia la intensitate maxima. Sunt recunoscatoare ca mi-ati dat ocazia sa simt cuvantul “parinte” nu doar sa-l citesc in carti frumos scrise.

Mult stimati mentori, va sunt extrem de recunoscatoari ca existati si imi dati ocazia sa particip la cursuri, workshopuri si evenimente create de voi. Va sunt recunoscatoare ca ati creat atatea contexte de crestere a mea emotionala si ati scos ce e mai bun din mine cu fiecare ora petrecuta in sala voastra de curs. Iti sunt tie recunoscatoare, om minunat care ai avut rabdare sa imi asculti reflectiile si ai avut replica cea mai potrivita la momentul potrivit cu care am mers acasa si am continuat lucrul cu mine interior.

Nu in ultimul rand iti sunt tie recunoscatoare, trecator prin viata mea care mi-ai atins viata intrun mod unic, cum numai tu ai stiut. Iti sunt recunoscatoare ca ai avut un impact asupra mea asa cum nu ma asteptam sa o faci si ca m-ai facut sa ma gandesc daca sunt sau nu suficient de empatica, intelegatoare, recunoscatoare, generoasa, calma, daca am reusit sa am si eu un impact asupra vietii tale intrun mod care sa te ajute sa cresti si tu la randul tau. Iti sunt recunoscatoare ca prin comportamentul tau m-ai ajutat sa cresc si sa ajung azi ceea ce sunt.

Iti sunt tie sursa divina recunoscatoare ca mi-ai creat aceasta viata si ca acum pot sa ma bucur din plin de ea. Sunt aici si acum, ceea ce sunt si ma bucur cu toata fiinta mea ca traiesc aceste momente. Recunostinta ma cuprinde si simt ca atunci cand o exprim, o daruiesc mai departe, in sufletul meu se creaza loc pentru si mai multa recunostinta.

Este 11 decembrie, o zi ca oricare alta, in care sunt recunoscatoare ca m-am nascut, ca am nascut si ca sunt prezenta in viata mea!

Te salut cu recunostinta drag cititor! Tosha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *