Scumpa mea prietena….

Scumpa mea prietena imi e dor de tine. Imi e dor de momentele in care povestim si parca toata lumea este la picioarele noastre.Imi e dor de momentele in care deschideam un vin si ne lasam duse de povesti pana peste miezul noptii. Imi e dor sa stau cu tine la povesti si sa-mi spui cum o mai duci. Imi e dor sa-ti spun si eu cum o mai duc si sa stiu ca sunt inteleasa si ca te intereseaza autentic sa stii ce fac. Imi e dor sa simt ca pot sa-ti spun orice si ca indiferent ce as spune tu vei vorbi cu mine si maine, si poimanie si cand vom avea noi varsta la care nu ne mai stim numele dar ne recunoastem reciproc fiindca sentimentul de siguranta apare o data cu fata ta 🙂

Ma intristeaza ca suntem departe. Ma intristeaza ca timpul a trecut si ca acum fiecare are casa ei. Ma intristeaza ca acum ca sa te aud trebuie sa-mi fac timp si sa ma gandesc ca si tu trebuie sa iti faci timp. Ma intristeaza ca nu mai suntem singure si ca deciziile noastre nu mai sunt doar ale noastre. Ca acum ne sincronizam, ne notam intalnirile si simt de multe ori ca trebuie sa sun secretara inainte ca sa-mi fac programare in programul tau incarcat.

Inteleg ca suntem mari si ca nu mai depinde totul de noi. Inteleg ca fiecare a luat pe drupul ei si ca prioritatile ne sunt altele dar imi doresc atat de mult sa fiu pe lista ta de prioritati si tu pe a mea. Imi doresc atat de mult sa ma pot urca in masina (sau in tramvai ca pe vremuri) si sa iti bat la usa fara ca sa sun cu doua saptamani inainte. Imi doresc sa fii la doua case de mine si sa-mi pot bea cafaua cu tine. Imi doresc ca ai nostri copii sa se joace impreuna si sa imbatraneasca impreuna asa cum noi nu am reusit sa o facem. Imi doresc sa pot sa fug la tine de fiecare data cand imi vine sa plang. Imi doresc sa imi permit sa plang fiindca stiu ca are cine sa ma stranga in brate si sa nu trebuiasca sa fiu puternica pentru cei din jur.

Scumpa mea prietena imi e dor atat de mult de tine!!!! Imi e dor sa fii in viata mea, asa cum ai fost si alta data. Te iubesc si te voi iubi mereu!

Tosha.

Un gând despre „Scumpa mea prietena….

  1. Greu găsim o prietenie adevărată… atunci când suntem criticați, laudati și atunci când ne este greu avem pe cine să prindem de mâna cu încredere și siguranță

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s