Acasa

A fost o data, ca niciodata, o fetita mica care credea in zane, printi si finaluri fericite. In timp fetita a crescut si a ajuns sa aiba alte interese decat MAGIA. A fost ademenita de partea … cealalta. A inceput sa isi doresca tot mai mult sa aiba cariera, bani si putere. Scopul ei principal devenise un servici bun si o stare financiara stabila, astfel incat daca ar avea copii sa fie sigura ca are cu ce sa ii creasca. In toti acesti ani nu s-a mai gandit la printul fermecator si nici la zanele bune. In una din zile, pe sfarsit de an, chiar in noaptea de revelion a intalnit un baiat. Era un baiat obisnuit, un inginer care avea si el ambitiile lui. El a vazut in ea MAGIA pe care ea demult o uitase. Zilele treceau si el tot mai aproape era. Cand a ajuns foarte aproape, si-a dat seama ca in jurul acestei fete, era ridicat un zid, un zid atat de mare incat nici fata nu mai stia unde este limita lui. In dorinta ei de nu a fi ranita, fata a ridicat, zi de zi, caramida cu caramida, un zid foarte mare care a devenit oaza ei de siguranta. Acel zid era minunat, si totusi in goana ei de siguranta, a uitat sa faca usa.

Baiatul s-a vazut la poalele zidului si nu s-a lasat descurajat! Zi dupa zi, caramida dupa caramida, el a dat jos acel zid si intr-un final a reusit sa intre in curte. In curte a gasit un alt zid pe care cu foarte multa rabdare si iubire l-a daramat in cele din urma. Ce nu stia baiatul, era ca fata a avut foarte multe zile la dispozitei pana la cunoscut si a reusit sa zideasca foarte multe ziduri: unul pentru societate, altul pentru prieteni, altul pentru parinti, unul si pentru invatatori si cel mai trainic cel pentru ea in fata EI! Baiatul, era unul perseverent si zi dupa zi a reusit prin incurajari, iubire, dragoste, silinta si multa intelegere sa ajunga la EA, la ESENTA fetei.

Eu am avut noroc de EL, baiatul din viata mea si asa am reusit sa construiec de aceasta data o scara numita ToshaDor. O scara care te duce, pas cu pas spre varful zidului si te ajuta sa intri direct in curte. Orice zid are o scara suficient de mare ToshaDor si orice om are nevoie de cineva care sa-l ajute sa se intalneasca cu esenta pura din interiorul lui.

Asta face ToshaDor, iti da intalnire cu tine, de atatea ori pana te obisnuiesti:
  • sa te iubesti;
  • sa te accepti;
  • sa te intelegi;
  • sa fii empatic cu tine;
  • sa inveti ca esti mai mult decat exteriorul zidurilor tale.
Cu drag, Tosha