A fost o dată, ca niciodată, o fetiță mică care credea în zâne, prinți și finaluri fericite. În timp fetița a crescut și a ajuns să aibă alte interese decât MAGIA. A fost ademenită de partea … cealaltă. A început să își dorească tot mai mult să aibă carieră, bani și putere. Scopul ei principal devenise un servici bun și o stare financiara stabilă, astfel încât dacă ar avea copii să fie sigură că are cu ce să îi crească. În toți acești ani nu s-a mai gândit la prințul fermecător și nici la zânele bune. În una din zile, pe sfârșit de an, chiar în noaptea de revelion a întâlnit un băiat. Era un băiat obișnuit, un  inginer care avea și el ambițiile lui. El a văzut în ea MAGIA pe care ea demult o uitase. Zilele treceau și el tot mai aproape era. Când a ajuns foarte aproape, și-a dat seama că în jurul acestei fete, era ridicat un zid, un zid atât de mare încât nici fata nu mai știa unde este limita lui. În dorința ei de nu a fi rănită, fata a ridicat, zi de zi, cărămidă cu cărămidă, un zid foarte mare care a devenit oaza ei de siguranta. Acel zid era minunat, si totuși în goana ei după siguranta, a uitat să facă o ușă.

Băiatul s-a văzut la poalele zidului și nu s-a lăsat descurajat! Zi dupa zi, cărămidă după cărămidă, el a dat jos acel zid și într-un final a reușit să intre în curte. În curte a găsit un alt zid pe care cu foarte multă răbdare și iubire l-a dărâmat în cele din urmă. Ce nu știa băiatul, era că fata a avut foarte multe zile la dispoziție înainte de a-l cunoaște pe el și a reușit să zidească foarte multe ziduri: unul pentru societate, altul pentru prieteni, altul pentru părinți, unul pentru învățători și cel mai trainic era cel pentru ea, în fața EI! Baiatul, era unul perseverent și zi după zi a reușit prin încurajări, iubire, dragoste, silință și multă înțelegere să ajungă la EA, la ESENȚA fetei.

“Eu am avut noroc de EL, băiatul din viața mea și așa am reușit să construiesc de această dată o scară numită ToshaDor. O scară care te duce, pas cu pas spre vârful zidului și te ajută să intri direct în curte. Orice zid are o scară ToshaDor suficient de mare și orice om are nevoie de cineva care să-l ajute să se întâlnească cu esența pură din interiorul lui.” spune fondatoarea ToshaDor.

Asta face ToshaDor, îți dă întâlnire cu tine, de atatea ori până te obișnuiești:

– să te iubești;

– să te accepți;

– să te înțelegi;

– să fii empatic cu tine;

– să înveți că ești mai mult decât exteriorul zidurilor tale.

ToshaDor încurajează relația la toate nivelele: personal, individual și social.

 

Cu drag, Tosha
Scroll to Top