Proiecte

De-a lungul timpului am creat proiecte specifice care sa vina in sprijinul vostru. Pentru informatii complete despre ele acceseaza linkurile de mai jos.

Gradinita Antonina este un proiect pe care l-am creat pentru baietelul meu care a fost nevoit sa stea acasa, departe de comunitate. Acest motiv, ne-a dat ocazia sa creem o „gradinita” in care am lucrat cu A (baietelul meu) diferit 🙂 . Am creat o „harta” a activitatilor si m-am lasat ghidata de copilul meu de 5 ani intr-o calatorie pe cinste 🙂 !!!!

Consiliere relationala si de cuplu. Consilierea consta intr-o intalnire de o ora in care discutam liber despre ce te framanta.

Ateliere tematice, sunt intalniri cu durata de 2,5 ore in care discutam deschis pe o anumita tema. Acceseaza linkul pentru a vedea ce ateliere au avut loc si pe ce teme.

Cadrul didactic, sprijinul familiei, au loc mai multe cursuri/workshopuri care abordeaza teme relevante si de actualitate din educatie. Un curs dureaza 2,5 ore si se tin momentan in Timișoara urmand ca mai tarziu, in dependenta de cerere, sa se tina si in alte orase din tara.

Cercul Sigurantei, este un program parental conceput special de catre cei de la Circle of Security. Acesta este un program care are mai multe module(8 a cate 1 ora sau 4 a cate 2,5 ore).

Curs puericultura, este un curs destinat viitorilor parinti. Acest curs este o initiere in viata de cuplu cu un bebelus in primele 3 luni de viata a nou nascutului. Este destinat atat parintilor la primul copil cat si celor care au deja un copil(sau mai multi) in familie. Oferim taticilor participanti adeverinta de puericultura. Este structurat pe 4 module a cate 2.5 ore fiecare.

Creaza-ti povestea, este un proiect destinat celor intre 16 si 99 de ani. Este o seara de jocuri, organizata o data pe saptamana a cate o ora, pentru a ne reconecta cu noi insine intr-un mod placut si eficient. Atunci cand mintea este relaxata si subconstientul poate fi mai usor accesat.

Va astept cu mult drag, Tosha.