Proiecte

De-a lungul timpului am creat proiecte specifice care sa vina in sprijinul vostru. Pentru informatii complete despre ele acceseaza linkurile de mai jos.

Steluța în căutarea Magiei tale este un PROIECTUL NAȚIONAL EDUCAȚIONAL DE DEZVOLTARE SOCIO-EMOȚIONALĂ creat în cadrul Asociației Andrei suntem toți în parteneriat cu Editura 4A ForA.  Proiectul “Steluța în căutarea Magiei tale” face parte din programul “Andrei citește” care a apărut în momentul când Andrei s-a transformat într-o steluță. Proiectul cuprinde o serie de 6 activități pentru elevi, 2 formări pentru profesori, un eveniment de educație parentală, o expoziție și un concurs pentru elevi. Acesta a ajuns la ediția a III-a. Mai multe detalii despre ediția I și ediția II puteți citi pe site-ul asociației.

Editura 4AForA a apărut în familia noastra, a celor 4A Ferdean pentru A, care după trecerea fiului nostru Andrei într-o alta dimensiune, am decis să aducem în lume povești cu scop de dezvoltarea emoțională a copiilor și a adulților.

Asociația “Andrei suntem toți” a fost fondată în anul 2020 pentru a-l susține pe Andrei(fiul meu), un copil extraordinar care în 2018 a fost diagnosticat cu DIPG (tumoare pe trunchi cerebral). Andrei a fost un copil plin de viață,  extrem de curios, cu o inteligență cognitivă sporită și o inteligență emoțională nativă ieșită din comun. Călătoria lui prin viață a atins multă lume și ne-a învățăt să trăim viața nu doar să supraviețuim. În decembrie 2020, călătoria lui Andrei pe Pămănt a luat sfârșit și ne-a lăsat o moștenire pe care ne propunem să o ducem mai departe: autenticitatea, credința în ființa umană și puterea emoției acceptată.

Gradinita Antonina este un proiect pe care l-am creat pentru baiețelul meu care a fost nevoit sa stea acasa, departe de comunitate. Acest motiv, ne-a dat ocazia sa creem o “gradinita” in care am lucrat cu A ( Andrei – baietelul meu) diferit 🙂 . Am creat o “harta” a activitatilor si m-am lasat ghidata de copilul meu de 5 ani intr-o calatorie pe cinste 🙂 !!!!

Consiliere relationala si de cuplu. Consilierea consta intr-o intalnire de o ora in care discutam liber despre ce te framanta.

Ateliere tematice, sunt intalniri cu durata de 2,5 ore in care discutam deschis pe o anumita tema. Acceseaza linkul pentru a vedea ce ateliere au avut loc si pe ce teme.

Cadrul didactic, sprijinul familiei, au loc mai multe cursuri/workshopuri care abordeaza teme relevante si de actualitate din educatie. Un curs dureaza 2,5 ore si se tin momentan in Timișoara urmand ca mai tarziu, in dependenta de cerere, sa se tina si in alte orase din tara.

Cercul Sigurantei, este un program parental conceput special de catre cei de la Circle of Security. Acesta este un program care are mai multe module(8 a cate 1 ora sau 4 a cate 2,5 ore).

Curs puericultura, este un curs destinat viitorilor parinti. Acest curs este o initiere in viata de cuplu cu un bebelus in primele 3 luni de viata a nou nascutului. Este destinat atat parintilor la primul copil cat si celor care au deja un copil(sau mai multi) in familie. Oferim taticilor participanti adeverinta de puericultura. Este structurat pe 4 module a cate 2.5 ore fiecare.

Creaza-ti povestea, este un proiect destinat celor intre 16 si 99 de ani. Este o seara de jocuri, organizata o data pe saptamana a cate o ora, pentru a ne reconecta cu noi insine intr-un mod placut si eficient. Atunci cand mintea este relaxata si subconstientul poate fi mai usor accesat.

Va astept cu mult drag, Tosha.