Homescooling: arte – saptamana 6

Azi am avut engleza si arte 🙂 Am ascultat si Giuseppe Verdi. Ce mai, a fost o zi minunata si plina!! De dimineata A nu a vrut sa inceapa fara M. Ea a ajuns exact la inceputul gradinitei si a facut cu noi partea de inceput, inclusiv incalzirea si curatarea. Felicitari M pentru implicare 🙂 . Apoi au mers la calendar unde astazi s-a facut activitatea in engleza. Mi-a placut enorm ca M a fost de acord si asa A a invatat lucruri noi 😉 Apoi au inceput activitatea de la Engleza. Azi au invatat “shapes” si M i-a adus diferite obiecte 3D care au reprezentat figurile geometrice in spatiu. Imi place de M ca se implica foarte mult si lucreaza cu A la nivelul lui de implicare. Dupa ce au terminat engleza, A a desenat si noi am avut ocazia sa discutam cateva detalii organizatorii despre intalnirea din 22. Cum? Nu ti-am zis? In 22 noiembrie, vom face prima intalnire a parintilor/adultilor cu copii supradotati din Timisoara. Sunt extrem de fericita!!! Asa ca A a fost extrem de intelegator si a desenat in acest timp. Dupa ce a plecat M, am inceput activitatea din ziua de arte.

Azi am trecut de la Bethoven la Verdi 🙂 Am rezistat cam o ora de muzica al lui si am inchis-o ca nu am reusit eu sa ma concentrez pe opera 🙂 Stiu, este incorect, dar promit sa-i mai pun saptamana asta Verdi lui A. Azi am facut genuri de picturi. Am vorbit despre: peisaj, natura moarta, portret, arhitectura, icoane si abstract(sper ca nu am uitat vreo una). Ne-am uitat impreuna la fiecare gen de pictura la mai multe picturi si apoi am decis sa facem unul din genuri azi 😀 si anume: abstract. Inainte de asta am discutat de Dali si ne-am uitat peste lucrarile lui.

La activitatea practica, am pictat cu apa pe apa. Am facut cateva picaturi de culoare si peste am venit cu alta culoare. La sfarsit am reusit si eu sa fac o pictura abstracta :D. A a venit cu idea de a vedea ce se intampla daca luam un pahar cu apa curata si punem culoare in ea. Mai jos am pus o galerie cu pozele de la activitatea practica.

Azi m-am distrat din nou cu A. M-am bucurat de povestile cu prietena mea si acum ma grabesc sa plec la cheful de la scoala fetei mele :D, asa ca te las cu pozele si revin maine cu alt articol 🙂

Te salut cu drag, Tosha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *