Curațarea

Aceasta este o meditație ghidată pe care o fac cu Andrei dimineața și mai nou seara. Poate fi folosită pentru copii și la fel de bine pentru adulți. Eu o folosesc cu încredere în fiecare seară 🙂


Mă conectez cu tine sursă divină și mă conectez cu mine interior. Îmi imaginez cum din tălpile mele cresc rădăcini. Aceste rădăcini sunt tot mai mari și mai puternice. Ele ajung în pământ și cresc în adâncime și pe lateral până ajung în inima mamei Pământ. Acolo își iau multă iubire, iubirea divină și o aduc prin toate rădăcinile către mine. Iubirea urcă pe fiecare rădăcină, pe fiecare firicel până ajunge în tălpile mele. Aici se află toate punctele de intrare a energiei și eu îi dau voie iubirii să intre în corpul meu. Simt o ușoară căldură care urcă spre gleznele mele. De la glezne merge spre genunchi și simt cum iubirea deblochează toate căile de acces a energiei în corpul meu. Mici furnicături vin să o țină de mână pe căldură și au ajuns la genunchi. Urcă încet către bazin și apoi către burtică. Inima le așteaptă cu mare nerăbdare fiindcă în inima este casă iubirii, casa energiei divine.

Deschid o trapă de lumină deasupra capului meu și dau drumul la un duș de lumină care este plin de stele. Simt cum stelele mă ating și se duc direct acolo unde există murdărie pe corpul meu. Dacă găsesc pete negre, le dizolvă, le spală ca un jet de apă caldă. Aud cum fiecare steluță dizolvă murdăria și celulele mele devin albe, așa cum e și lumina, devin pline de iubire și lumină.

Acum am o legătură directă din mama Pământ, prin mine, în Univers, cu sursa divină. Prin mine trece iubirea divină și ploaia de stele spală toată murdăria pe care am acumulat-o în timpul zilei. Ploaia de stele, spală toate furiile, fricile, frustrările, supărările acumulate în corpul meu și le duce în pământ, în inima mamei Pământ, acolo unde mama Pământ le transformă în iubire și le aduce pe toate înapoi pe pământ, peste oameni.

Acum și aici sunt curat. Simt cum fiecare celulă din mine este plină de lumină și eu sunt recunoscător divinității că am acest corp.

Mă declar în fața ta Doamne-Dumnezeule: sănătos și te rog Doamne-Dumnezeule scrie în dreptul meu cuvântul “sănătos”. Îți mulțumesc ție, Doamne-Dumnezeule că îmi ții corpul funcționar 100%, am toate celulele curățate și sunt sănătos și fericit.

Deschid deasupra capului meu o umbrelă de culoare violet deschis. Măresc umbrela tot mai mult peste corpul meu. O fac atât de mare încât ajunge la umeri, apoi la coate, în dreptul spatelui și a pieptului, spre burtică și bazin. O măresc și mai mult până ajunge la genunchi, la glezne și apoi se închide sub tălpi. Acum este ca un ou, este un scut. Acest scut mă păzește de toate furiile, fricile, frustrările și supărările care vin din exterior și ține în interiorul lui doar iubirea.

Acum că sunt în siguranță și plin de iubire, spun “Bine ai venit zi minunată.”(dacă este seara spunem “Bine ai venit noapte minunată.”)


Când vreau să intervin pe un anumit subiect, înainte de protecție(umbrela) fac intervenția.

Te salut cu mare drag,

Tosha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *