Homeschooling: fiinte si plante – saptamana 7

Ce zi minunata si linistita am avut azi! A a fost atat de dispus sa facem activitati si sa facem si alte lucruri pe langa. Cred ca timpul de afara si Mozart de pe fundal ne face pe toti foarte zen 🙂 Dimineata am inceput-o ca de obicei cu conectare si curatare. Dupa aceasta A a fost incantat ca a venit iubitul meu si am facut impreuna incalzirea. Dupa incalzire am facut si karate, apoi eu am invatat cum e cu croseu, direct si upercut(baietii stiu de ce 😉 ). Cate poti invata de la baieti 😉 daca ramai deschis si accepti ceea ce vine catre tine.

 

 

 

 

 

La activitate A a ales sa facem despre plante asa ca am citit componenta unei plante si ce feluri de fruze exista. In timp ce citeam, despre plante, A a vrut neaparat sa-i citesc despre feline, asa ca am facut o pauza pentru feline 😉

Desigur ca nu poate lipsi si desenul. A a ales cateva frunza si le-a desenat. Totul pare mai distractiv daca desenam acel lucru 😉

A fost o zi extrem de linistita in care am discutat pe tonuri joase si parca simt ca adorm. Toata ziua mi-a fost atat de somn si imi dau seama ca imi trebuie soare chiar daca este frig.

Maine weekend si facem pauza de la gradi. A vrea sa gateasca de dimineata asa ca is foarte curioasa cum va fi. Iti povestesc si tie cand e momentul.

Te salut cu drag, Tosha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *