Lucrează cu mine

În acest moment al vieții mele pot contribui în viața ta prin următoarele modalități:

În partea dreapta jos a ecranului ai un buton de whatsapp. Screie-mi chiar acum 🙂 !

Sau poți să îmi scrii un email pe officetoshador@gmail.com

Tosha Ferdean

Mă numesc Tosha Ferdean și aduc MAGIA emoțiilor în viața tuturor copiilor, mai mici sau mai mari.

Sunt consilier în dezvoltarea inteligenței emoționale, educator parental și mamă cu 3 copii.

De-a lungul timpului viața m-a purtat prin diferite contexte și formări în domeniul inteligenței emoționale.  

Dragostea pentru copiii mei, m-a motivat să scriu mai multe povești. Două din aceste povești în 2021 le-am publicat la editura 4A ForA, creată în cinstea vieții fiului meu Andrei. 

Din 2014 sunt binecuvântată să lucrez cu părinți și copii din diverse medii. În tot acest timp am creat peste 200 de workshop-uri de dezvoltare personală și parentală.

Sunt cucerită de ființa umană din fragedă copilărie și tot de atunci sunt convinsă că nu există oameni răi, ci doar situații “urâte”.

Rolul de părinte, în fiecare zi îmi aduce provocarea gestionării emoționale, care implicit influențează comportamentul la nivel individual dar și la nivel familial. Din 2013 și până în prezent, împreună cu copiii mei și datorită lor, mi-am descoperit identitatea emoțională și am studiat profund acest domeniu.

După moartea fiului meu Andrei în 2020, am avut cea mai mare provocare care se numește FURIA. Furia mi-a luat cu asalt toată ființa mea și după un an de conviețuire cu ea, am înțeles că este momentul să o confrunt direct. Între timp crizele de furie ale fiicei mele mai mari erau din ce în ce mai dese iar eu fiind stăpânită de furia mea nu făceam față cu brio la acest context. 

În acea perioadă citeam tot ce găseam în domeniul de inteligență emoțională și neuroștiință. Ca printr-o minune, într-una din zile, citind o carte de impact mare pentru mine, am înțeles ce înseamnă să-i oferi copilului tău iubire necondiționată și o relație bazată pe parteneriat și înțelegere. Din acel moment am început să reconstruiesc relația cu fiica mea și în același timp relația cu mine. 

Așa a apărut tehnica PREZENT, chiar dacă în acel moment nu era o tehnică și nu se numea PREZENT.

Întreaga poveste a parcursului meu o poți citi prin paginile acestui site. Dacă crezi că pot contribui în vreun fel la bine starea relațiilor tale te invit să-mi scrii.

Consilierea relațională și parentală este o întâlnire 1 la 1, de 50 de minute în care discutăm despre contexte relaționale sau parentale care constituie o provocare în viață clientului.

Programul “Povești cu Bufnicel” este dedicat copiilor între 7 și 10 ani. Acesta este bazat pe tehnica PREZENT care gestionează manifestarea furiei la copii.

Programul “Cum să îți liniștești copilul, fără să te enerveze criza lui de furie” este dedicat persoanelor care lucrează cu copiii și părinților. Acest program este bazat pe tehnica pPREZENT care gestionează manifestarea adultului în timpul unei crize de furie a copilului.

Atelierul “Steluța în căutarea Magiei tale” este un atelier de dezvoltare emoțională pentru copii între 6 și 10 ani. Acest atelier este bazat pe cartea steluța scrisă de mine și ilustrată împreună cu fiul meu Andrei.