Schimbarea

Cand iti doresti sa schimbi ceva incepe cu tine. Cand tu te schimbi, inevitabil se schimba si cei din jurul tau. Cum? Pai in primul rand ca perceptia ta se schimba si in al doilea rand prin exemplu. Cel mai bun mod de a determina pe cineva sa se schimbe este sa-i arati ca tu te poti schimba.

Ce-i cu aceasta pledoarie? Azi am avut o discutie destul de aprinsa cu fetita mea. Si dupa aceasta am stat un pic si m-am gandit. Cand sunt nervoasa sau plictisita, ce fac? Iau telefonul si ma pun sa butonez. Telefonul ma primeste asa cum sunt, imi arata ce vreau si nu imi cere nici un efort. Dar oare chiar vreau asa sa-mi petrec viata?

In discutie cu iubitul meu am zis ca atunci cand sunt suparata voi face sport si raspunsul lui a fost foarte haios: “Daca vei face sport de fiecare data cand te superi vei ajunge o atleta” :). Asta m-a pus din nou pe ganduri. De multe ori imi dau seama ca imi lipseste un pic de timp sa fac una alta. Serios???? Si tipul petrecut pe telefon???? Pai fac si eu ceva pentru mine, este raspunsul din capul meu. Serios????? Iti marturisesc ca de fiecare data cand pun telefonul jos, imi dau seama ce pierdere de timp a fost aceasta actiune.

Asa ca azi am scos e-reader-ul de la naftalina si mi-am pus pdf-urile care ma intereseaza pe el. Imi propun sa folosesc telefonul doar pe post de telefon, doar in momentele in care fac poze pentru articole cu telefonul si cand pun sus pozele pe site. In rest pot citi de pe e-reader si intr-adevar folosesc laptopul ca sa scriu aici.

Prin urmare, azi am fost cu bicicletele toti 4, am fost la plimbare cu iubitul meu si spre seara am facut ore de karate.  Azi am aflat ceva nou despre iubitul meu, are 2 centuri la karate, WHAT????? si cat de sexi este cand explica…..am si uitat acest lucru. Copii au fost incantati si eu mi-am satisfacut inca o data nevoia de miscare.

Deci, prin urmare: Daca vrei sa faci o schimbare: FA-O!!!!! Acum, lasa tot si gandeste ce vrei sa faci si ce te opreste sa faci asta. Apoi renunta la ceea ce nu este important pentru tine si mobilizeaza-te. Stiu, este extrem de greu in contextul in care este mai simplu sa te plangi, dar chiar vrei sa traiesti ca o leguma si sa mearga viata pe langa tine????

Acum te las, ca plec cu iubitii mei la cumparaturi 🙂 .Tosha.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *