Te vad

“Te vad” este o expresie atat de simpla si totusi atat de complexa. “Ma vezi?” este o intrebare foarte simpla dar atat de complexa!Azi este o zi importanta pentru prietenul nostru, se cununa cu iubita lui. Asta ma duce cu gandul la casatoria mea si la cuplul meu.  Ieri, iubitul meu se juca cu A si m-am uitat la ei cat A ii explica ceva tatalui lui 🙂 Atunci m-am uitat doar la el, la iubitul meu. Si…l-am vazut! I-am vazut fata, i-am vazut postura, i-am vazut pupicul plin de iubire pe care i l-a dat fiului sau. Atunci mi-am dat seama cat de recunoscatoare ma simt!!!

“Te vad!” asta imi venea sa-i spun si sa il intreb “ma vezi?” Sigur ca ma vede. Chiar daca este dupa ora de culcare a copiilor mei, ma vede. Imi spune cat de frumoasa ma vede el (imi spune ca sunt frumoasa, dar sunt constienta ca de fapt este asa cum ma vede el), imi spune ce ii place la mine. Si sunt momente, mai rare din pacate, in care ma uit si eu la el. Ii spun ca il vad, ii spun cat de fericita ma face si cat de important este pentru mine faptul ca sunt vazuta.

“A fi vazut”, cred ca este una din nevoile emotionale de baza. A fi vazut este mai mult decat cineva sa se uita la tine. Inseamna sa treaca dincolo de fizic si sa fie prezent la tine. Atunci cand ma uitam la el ieri, simteam cum ma conectez la el, cum sunt prezenta in viata lui. De multe ori sunt prezenta fizic langa un om, il ascult si is atenta la el, ma gandesc la ce spune el dar nu-l vad. Nu vad expresiile fetei, postura corpului, elemente care sunt atat de importante cand vine vorba de comunicare.

Te incurajez sa vezi omul din fata ta, sa-l studiezi, sa-i studiezi miscarile si sa te transpui in lumea lui, in ceea ce povesteste si ce traieste el in acel moment. Iti promit ca vei simti altfel lumea, vei simti legatura autentica dintre tine si cei din jurul tau si nu in ultimul rand vei face legaturi puternice cu oamenii.

Te salut si iti doresc o sambata minunata! Tosha.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top